Waarom Montis Keukendesign?

Zoekt u een keuken die van ontwerp tot productie en van begeleiding tot montage uw stoutste verwachtingen overtreft? Praat dan eens met de creatieve specialisten van Montis Keukendesign. We beheersen het vak tot in de puntjes. Beschikken over een schat aan ervaring. Hebben een extreem gevoel voor kwaliteit. En maken samen met u de keuken die u niet voor mogelijk hield. Verrassend, vernieuwend en compleet op maat gemaakt.

Onze pluspunten voor u op een rij

 • We zijn niet verbonden aan welke keukenketen dan ook
 • Volstrekt onafhankelijk en met ruim 25 jaar ervaring
 • Ontwerp, productie en montage in één hand
 • We zijn creatief en leveren alleen maatwerk
 • Geen showroom met standaardkeukens
 • Vrijblijvend kennismakingsgesprek bij u thuis
 • Niet gericht op verkoop, maar op een tevreden relatie
 • We zijn ambachtelijk, verrassend en vernieuwend

Wat anderen over ons zeggen

We kunnen natuurlijk wel vertellen wat onze pluspunten zijn, maar dat kunt u natuurlijk beter van een ander horen.

Onderstaand treft u een aantal reviews van onze klanten, waar wij bijzonder trots op zijn.

Wij zijn heel tevreden over Montis Keukendesign. We hebben uitgebreid en rustig kunnen uitzoeken wat voor ons de perfecte keuken is.

De uitvoering was ook heel netjes gedaan. Al met al een topservice.

We genieten er nog elke dag van.

Fam. van Dijk

Mijdrecht

Na 4 maanden overleg met een keukenzaak zonder resultaat kwamen we via de importeur van Bax keukens in contact met Montis Keukendesign. Wat een verademing!

De kennis van montage neemt Ruud mee in de gesprekken, daardoor is er meer mogelijk dan het keukenmerk en de apparatuurbeschrijvingen aangeven.

Tijdens de renovatie van de keukenruimte, voorafgaand aan de plaatsing van de keuken, was er snel rechtstreeks contact mogelijk tussen de verschillende vaklui en Ruud. Bij de montage van de keuken verliep het proces geheel volgens plan.

Kernwaarden:

 • Verbinding: vanaf het eerste moment aan de telefoon hebben we prettig contact gehad. Er was ook verbinding met de aannemer.
 • Verantwoordelijkheid: Ruud voelde zich verantwoordelijk voor het hele proces en ook voor de vaatwasser die ontbrak vanwege grondstofproblemen. Ruud heeft gezorgd voor een vervangende vaatwasser. Hij kwam er zelfs een nooddeur voor maken!
 • Denken in mogelijkheden: de downdraft kon volgens de leverancier niet tegen de kookplaat aan. Ruud wist hoe hij dit wel kon realiseren.
 • Woorden en daden: wat Ruud zei kwam ook overeen met de uitvoering.
 • Vakmanschap: zowel de communicatie tijdens het bespreken van de plannen als de uitvoering met oog voor detail zijn subliem. Hierbij willen we ook nog noemen de prachtige tekeningen met lichtinval en omgeving!

Het proces naar de nieuwe keuken was een feest. Het resultaat is verbluffend!

 

L. van Staalduinen

Breukelen

De keuken is voor ons de meest belangrijke en centrale plek in het huis. Daarom waren we op zoek naar iemand die hier voor ons een droomplek van zou kunnen maken. We hadden een idee in ons hoofd, en wisten dat we hierbij wat technische uitdagingen zouden moeten overwinnen. Daar waar de meeste keukenleveranciers stoppen, gaat Montis keukendesign gelukkig verder. Ruud denkt in mogelijkheden, komt met originele ideeën en werkt secuur. Samen met Sabine, zorgden zij voor een prettige samenwerking gedurende onze verbouwing. Het is dat onze droomplek nu gerealiseerd is, anders zouden we volgende week weer met ze in zee gaan!

Fam. Hanrath

Sint Michielsgestel

Montis Keukendesign heeft bij ons onze nieuwe keuken geplaatst. Ruud denkt in oplossingen, niet in problemen. Hij werkt zeer effectief, netjes en professioneel en denkt met je mee. Zo heeft hij bij ons een verlaagd plafond boven de keuken bedacht en gemaakt. We zijn echt super tevreden met het resultaat!

Fam. Drenth

Uithoorn

Wij zijn enorm blij dat wij onze keuken samen met Montis Keukendesign hebben ontworpen. Het was een verademing dat zij oprecht, duidelijk en eerlijk waren in hun bedrijfsvoering. De montage door Ruud is tot in de perfectie uitgevoerd. Het resultaat is een prachtige keuken die nog mooier is geworden dan wij ooit durfden dromen en dat voor een eerlijke prijs. Afwerking, detaillering en materiaalkeuzes zijn echt subliem. Een dikke aanrader binnen de keukenwereld!

Fam. Meyer

De Kwakel