Dit zijn wij

Ruud van den Berg en Sabine Ribbers zijn de twee spillen waar het bij Montis Keukendesign om draait. In samenwerking met hun Duitse leveranciers staan zij borg voor een keukenoplossing die perfect past bij wat u voor ogen hebt.

 

Ruud van den Berg

Ruud heeft bij diverse gerenommeerde namen in de keukenwereld vrijwel alle facetten van het ambachtelijke vak doorlopen. Van verkoop tot kwaliteitscontrole. En van zelf inmeten, monteren en afwerken tot de verzorging van de complete technische installatie. Keukendesign is een van zijn specialiteiten.

Ruud en Sabine -38-standard

Sabine Ribbers

Sabine is jarenlang als marketeer actief geweest in verschillende branches. Jaren geleden is zij in aanraking gekomen met de keukenwereld en met name met het ontwerpen van bijzondere keukens. Haar creatieve inslag komt daarbij goed van pas. Samen met Ruud vormt ze een perfecte combinatie voor het ontwerp en de realisatie van uw keukenwensen.

 

Ruud en Sabine -43-standard

Wij komen graag bij u langs!

Een keuken waar u blij van wordt, begint altijd met een goed gesprek. We komen dan ook graag bij u langs om uw wensen en eisen tot in detail door te nemen. Uiteraard bevestigen we dit gesprek. Bent u het eens met dit verslag, dan volgt een uitgewerkte begroting. Na uw akkoord op de begroting ontvangt u een planning en gaan we met veel plezier aan de slag. Deskundig, betrokken en voortvarend.

Bel +31 (0)297 547 357 of maak gebruik van onderstaand reactieformulier.

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.