Droomkeuken

Bij dit project wisten de bewoners heel goed wat ze wilden. Ze hadden al veel keukenzaken bezocht, diverse gesprekken gehad, maar desondanks slaagden zij er niet in iemand te vinden die hun ideeën zo kon uitvoeren zoals zij het in gedachten hadden.

Een van de wensen was een taats-deur naar de garage. Deze diende hetzelfde te zijn als de deuren van de hoge kasten en het geheel moest lijken op één doorlopende kastenwand. De gehele wand werd omkaderd met een ombouw, zodat het leek alsof de kasten (en de garagedeur) waren ingebouwd in de muur.

Bij het eiland, speciaal op hoogte gemaakt, zijn de zijwanden van hetzelfde materiaal als het werkblad, waardoor het lijkt alsof alles in elkaar overloopt.

De klepkasten hebben brede doorlopende fronten met daarachter elk twee kasten. Praktisch qua indeling, esthetisch qua aanzicht.

Daarbij kwam nog een gehele wasruimte die van hetzelfde materiaal is opgebouwd als de hoge kastenwand (kunstof houtprint eiken cognac). Wasmachine en droger zijn mooi weggewerkt onder het werkblad met spoelbak en een hoge kast en bovenkasten zorgen voor enorm veel opbergruimte. Geen losse troep meer in het washok!

Binnenkort volgen de foto’s van deze keuken plus de wasruimte. Voor nu ziet u een impressie door ons gemaakt in ons tekenprogramma.

 

De keuken is voor ons de meest belangrijke en centrale plek in het huis. Daarom waren we op zoek naar iemand die hier voor ons een droomplek van zou kunnen maken. We hadden een idee in ons hoofd, en wisten dat we hierbij wat technische uitdagingen zouden moeten overwinnen. Daar waar de meeste keukenleveranciers stoppen, gaat Montis keukendesign gelukkig verder. Ruud denkt in mogelijkheden, komt met originele ideeën en werkt secuur. Samen met Sabine, zorgden zij voor een prettige samenwerking gedurende onze verbouwing. Het is dat onze droomplek nu gerealiseerd is, anders zouden we volgende week weer met ze in zee gaan!

Fam. Hanrath

Sint Michielsgestel