Stijlvol handgemaakt

De opdracht bij deze keuken was simpel: wij willen het precies zoals we het in ons hoofd hebben en willen daarbij geen concessies doen.

Omdat de klant bij de reguliere keukenspeciaalzaken niet had gevonden wat hij zocht, legde hij bij ons de vraag neer of we de keuken zoals zij hem in gedachten hadden ook zelf zouden kunnen maken.

Dit idee wilden ze dan ook uitgewerkt hebben naar de kamer (televisiekast) en de eetruimte (boekenkast).

Het resultaat is een fraaie fineerkeuken in houtstructuur met oog voor detail. Zo lopen de nerven mooi door bij twee separate deuren en zijn scharnieren van de deuren naar de bijkeuken onzichtbaar ingefreesd.

Het donkere hout is gecombineerd met een lichtkleurig composiet werkblad met strak afgewerkte onderbouw spoelbak.

Wij zijn enorm blij dat wij onze keuken samen met Montis Keukendesign hebben ontworpen. Het was een verademing dat zij oprecht, duidelijk en eerlijk waren in hun bedrijfsvoering. De montage door Ruud is tot in de perfectie uitgevoerd. Het resultaat is een prachtige keuken die nog mooier is geworden dan wij ooit durfden dromen en dat voor een eerlijke prijs. Afwerking, detaillering en materiaalkeuzes zijn echt subliem. Een dikke aanrader binnen de keukenwereld!

Fam. Meyer

De Kwakel