Sfeervol strak

Bij deze keuken is uit verschillende ideƫen uiteindelijk gekozen voor een ruime hoekopstelling met ingebouwde hoge kastenwand.

Lastige obstakels waren stalen draagconstructie van de trap naar de bovenverdieping en een steunbalk rechts van de hoge kastenwand die van plafond tot vloer liep. Beide waren bepalend bij de indeling van de oude keuken maar waren de bewoners een doorn in het oog.

Onze oplossing bestond uit het feit dat de steunbalk is weggewerkt in de hoge kast rechts, waarbij de breedte van de lades is aangepast zodat deze net naast de balk lopen en deze toch uit het zicht wordt gehouden.

De trapconstructie is weggewerkt achter een decoratieve nis met verlichting en schapruimte die niet alleen functioneel is, maar het hele ontwerp ook een speels element geeft.

De keuken is uitgevoerd in fris wit, in combinatie met een werkblad in hout-repro structuur wat een warme uitstraling geeft. Het hout is niet van echt te onderscheiden.

De keuken is van hoogwaardig kunststof en dit maakt hem sterk en veel minder kwetsbaar dan hout of lak. Bijzonder makkelijk in onderhoud, maar erg sfeervol.

 

Wij zijn heel tevreden over Montis Keukendesign. We hebben uitgebreid en rustig kunnen uitzoeken wat voor ons de perfecte keuken is.

De uitvoering was ook heel netjes gedaan. Al met al een topservice.

We genieten er nog elke dag van.

Fam. van Dijk

Mijdrecht