Eigenzinnig greeploos

Bij deze opdracht had de klant heel duidelijk voor ogen wat de bedoeling was. De keuken moest strak zijn, greeploos, gelakt in een zelf gekozen RAL kleur en voorzien van een massief 4 mm dik RVS werkblad met bijpassende wandbekleding en wandplanken.

Hierbij hebben wij gekozen voor een maatwerk-keuken van Bax waarbij we de belijning van de hoge kasten naar eigen wens en inzicht konden indelen.

De keuken is voorzien van NEFF apparatuur inclusief inductiekookplaat met downdraft afzuiging in het werkblad verwerkt.

Het resultaat is een strakke, unieke en prettig werkbare keuken waarbij comfort en stijl elkaar versterken.

Na 4 maanden overleg met een keukenzaak zonder resultaat kwamen we via de importeur van Bax keukens in contact met Montis Keukendesign. Wat een verademing!

De kennis van montage neemt Ruud mee in de gesprekken, daardoor is er meer mogelijk dan het keukenmerk en de apparatuurbeschrijvingen aangeven.

Tijdens de renovatie van de keukenruimte, voorafgaand aan de plaatsing van de keuken, was er snel rechtstreeks contact mogelijk tussen de verschillende vaklui en Ruud. Bij de montage van de keuken verliep het proces geheel volgens plan.

Kernwaarden:

  • Verbinding: vanaf het eerste moment aan de telefoon hebben we prettig contact gehad. Er was ook verbinding met de aannemer.
  • Verantwoordelijkheid: Ruud voelde zich verantwoordelijk voor het hele proces en ook voor de vaatwasser die ontbrak vanwege grondstofproblemen. Ruud heeft gezorgd voor een vervangende vaatwasser. Hij kwam er zelfs een nooddeur voor maken!
  • Denken in mogelijkheden: de downdraft kon volgens de leverancier niet tegen de kookplaat aan. Ruud wist hoe hij dit wel kon realiseren.
  • Woorden en daden: wat Ruud zei kwam ook overeen met de uitvoering.
  • Vakmanschap: zowel de communicatie tijdens het bespreken van de plannen als de uitvoering met oog voor detail zijn subliem. Hierbij willen we ook nog noemen de prachtige tekeningen met lichtinval en omgeving!

Het proces naar de nieuwe keuken was een feest. Het resultaat is verbluffend!

 

L. van Staalduinen

Breukelen